Servicii

Cine suntem și ce oferim?

Bine ai venit pe site-ul nostru

Elit Pavaj Design este o companie fondată de români pentru împlinirea visurilor românilor în materie de proiecte cu prefabricate din beton pentru casă, grădină sau pentru sediul unei afaceri de succes. Indiferent dacă aceştia au nevoie de dale şi pavele, sau de alte produse specifice precum rigole carosabile, borduri, delimitări, penter, accesorii, jardiniere, garduri sau bănci, Elit Pavaj Design este un partener de nădejde în fiecare nou proiect. În plus, compania noastră oferă o gamă variată de produse de înaltă calitate, la preţuri accesibile, dar şi o gamă variată de servicii – de la consultanţă în alegerea produselor ideale pentru proiect şi până la montajul care garantează durabilitatea lucrării!

Toate serviciile de care ai nevoie, la Elit Pavaj Design

Serviciile noastre

Alegerea corectă a prefabricatelor din beton

Raportul ideal calitate – preţ

Serviciile ideale de transport

Serviciile de montaj

Alegerea corectă a prefabricatelor din beton este primul şi, probabil, cel mai important pas pentru a garanta un proiect de succes. De aceea, Elit Pavaj Design îţi pune la dispoziţie o gamă variată de produse, de la dale şi pavele şi până la rigole carosabile, borduri, delimitări, penter, accesorii, jardiniere, garduri sau bănci. Toate acestea sunt disponibile la doar un click distanţă, pe site-ul nostru, în cadrul unei oferte care include toate detaliile de care ai nevoie. În plus, echipa noastră oferă şi servicii de consultanţă, ca tu să fii 100% sigur că faci cea mai bună alegere!

Raportul ideal calitate – preţ este amănuntul care diferenţiază Elit Pavaj Design de alte companii similare de pe piaţa românească. Pentru a ne asigura că tu ai parte de produse de înaltă calitate, dar şi de o experienţă de achiziţie exact aşa cum îţi doreşti, oferta noastră include prefabricate din beton de la companii de renume în domeniu. Astfel, pe site-ul nostru găseşti uşor dale şi pavele, dar şi alte produse specifice, de la Semmelrock, Star Stone, Viastein, Petra Pavaje şi de la alţi producători cunoscuţi. Totul, la preţuri cu adevărat accesibile!

Serviciile ideale de transport sunt extrem de importante când vine vorba de prefabricate din beton. Noi credem că acestea ar trebui să fie sigure, la timp şi accesibile ca preţ. De aceea, misiunea noastră nu se încheie la listarea unor produse de înaltă calitate, ci merge mai departe, prin oferirea unor servicii de transport exact aşa cum ai nevoie. Transportul se face întotdeauna la timp pe întreg teritoriul României, pentru că ştim cât de important este timpul pentru proiectul tău. De asemenea, oferim transport în cele mai bune condiţii şi la preţuri accesibile. Ce ţi-ai putea dori mai mult?

Serviciile de montaj sunt asigurate de o echipă de profesionişti mereu atenţi la detalii, care lucrează cu respect pentru timpul, bugetul şi proiectul tău. Cei peste 10 ani de experienţă în domeniu i-au pregătit pe aceşti specialişti să depăşească orice problemă care ar putea apărea pe parcurs şi să finalizeze orice proiect rapid şi corect. În plus, este important să ştii că serviciile de montaj pot include şi materialele necesare, care sunt la dispoziţia ta rapid şi uşor, în caz de nevoie. Pe scurt, Elit Pavaj Design asigură montajul de care ai nevoie, exact aşa cum îţi doreşti!

Garanţia durabilităţii este necesară în orice proiect care implică construcţia sau amenajarea casei, grădinii sau sediului tău de business. De aceea, este important să menţionăm că Elit Pavaj Design se mândreşte cu peste 300 de livrări de succes şi peste 80 de montaje pe an! Proiectele de succes pe care le-a realizat deja echipa noastră şi satisfacţia clienţilor mulţumiţi de colaborarea de succes cu Elit Pavaj Design reprezintă cea mai importantă carte de vizită. Mai mult, aceste visuri transformate în realitate rapid, corect şi la costuri reduse sunt o reală garanţie a succesului!

Vezi ultimele postări de pe blog

Scroll To Top
Close
Close
Magazin
0 Favorite
0 Coș
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping