Branduri

Elit Pavaj Design este mai mult decât o nouă companie românească care oferă prefabricate din beton, adică dale, pavele, rigole carosabile, borduri, delimitări, penter, dar şi cu accesorii, jardiniere, garduri şi bănci. Compania noastră şi-a propus încă de la început să facă un pas în faţă şi să ofere clienţilor ei produse de la cele mai cunoascute şi mai calitative branduri de pe piaţă, ca proiectul lor să fie frumos, dar şi trainic şi rezistent trecerii timpului. De aceea, am ales să oferim prefabricate din beton de la branduri cunoscute, aşa cum sunt Semmelrock, Star Stone, Viastein şi Petra Pavaje.

Prefabricate din beton Semmelrock

Sigur ai auzit deja despre dale şi pavaje Semmelrock, recunoscute pentru calitatea şi aspectul lor păcut! Trebuie să ştii, însă, că Semmelrock Stein+Design este o companie de referinţă în domeniu, care are o experinţă de peste 60 de ani în lansarea celor mai apreciate trenduri în materie de prefabricate din beton. După ce a inovat standardele în domeniul pavajelor, cu ajutorul designului atractiv al produselor sale şi al tehnologiilor de ultimă generație folosite în procesul de producție, Semmelrock a devenit un nume cunoscut pe piaţă şi un furnizor de top al pavajelor de înaltă calitate în CEE.

Prefabricate din beton Star Stone

Star Stone este o altă companie de referinţă în acest domeniu, iar cea mai bună recomandare şi garanţie a calităţii produselor acestei companii este numărul de peste 1.000.000 de produse vândute! Când vorbim despre dale şi pavaje Star Stone, vorbim despre produse de înaltă calitate, despre produse certificate și cu o garanție de 2 ani. Mai mult, este important să ştii că această companie deţine cea mai modernă linie de fabricație din România pentru produse wet-cast, oferă o gamă variată de produse şi este 100% dedicată satisfacerii nevoilor clienţilor săi.

Prefabricate din beton Viastein

Cu peste 15 ani experienţă în domeniu şi cu o echipă dedicată de peste 70 de angajaţi, Viastein este o companie care se poate lăuda uşor cu produse care întrunesc cele mai înalte standarde de calitate! Încă de la început, acestă companie de referinţă pe piaţa românească şi-a propus să producă dale şi pavaje, dar şi alte prefabricate din beton, toate la calitate premium. Viastein a deschis o fabrică echipată cu cea mai nouă tehnologie de top, capabilă să producă la capacitate mare şi astfel oferă cele mai potrivite produse premium din beton. Totul, sub sloganul inovaţie şi eleganţă.

Prefabricate din beton Petra Pavaje

O altă companie 100% românească care produce dale şi pavaje de înaltă calitate, dar şi alte prefabricate din beton, este Petra Pavaje. Parte a Florea Grup, Petra Pavaje a fost fondată de fraţii Marcel și David Florea şi este parte dintr-o companie cu un sfert de secol experienţă în construcţii şi pavaje. În plus, compania are peste 600 de angajaţi dedicaţi produselor premium, o nouă fabrică românească, construită în urma unei investiţii de peste 10 milioane euro şi o serie de valori importante în domeniu. Petra Pavaje este 100% dedicată valorilor de respect față de clienți, profesionalism și responsabilitate!

Promisiunea Elit Pavaj Design

La fel ca brandurile pe care le pune la dispoziţia clienţilor, Elit Pavaj Design promite produse de cea mai înaltă calitate, atenţie la fiecare aspect important în materie de transport şi montaj şi responsabilitate! De aceea, compania noastră îţi pune şi ţie la dispoziţie produse de la cele mai cunoscute branduri în materie de dale şi pavaje, la preţuri accesibile şi la timp util pentru realizarea proiectului tău. Pe scurt, Elit Pavaj Design este cea mai bună legătură între un proiect de succes şi materialele de calitate necesare pentru a-l transforma din vis în realitate!

Scroll To Top
Close
Close
Magazin
0 Favorite
0 Coș
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping