Întrebări frecvente

Fiecare proiect este unic şi fiecare proiect reprezintă visul unui client, un vis care poate deveni uşor realitate. Elit Pavaj Design este o companie dedicată realizării tuturor acestor visuri şi oferă, pe lângă gama variată de dale şi pavele de la producători de renume, servicii de consultanţă ideale.

Asta înseamnă că tu te poţi asigura că alegi cele mai bune variante de dale şi pavele pentru proiectul tău, cu mult înainte de a-l începe.

Indiferent de proiect, există 5 nevoi reale, comune: alegerea corectă a prefabricatelor din beton, raportul ideal calitate – preţ, transportul rapid şi sigur, montajul şi durabilitatea lucrării. Elit Pavaj Design este o companie 100% dedicată îndeplinirii acestor nevoi, la timp şi cu respect pentru bugetul tău.

Îţi oferim: servicii de consultanţă, ca să fii sigur că faci cea mai bună alegere în materie de prefabricate din beton; produse de la branduri de referinţă pe piaţă românească, la preţuri accesibile – oferta noastră include dale şi pavele de la Semmelrock, Star Stone, Viastein, Petra Pavaje şi alţi producători de renume; servicii ideale de transport – ca proiectul tău să fie gata bine şi la timp; servicii de montaj şi toate materialele necesare pentru monaj, cu ajutorul unei echipe de profesionişti cu experienţă şi garanţia durabilităţii, evidenţiată de cele 400 de proiecte realizate anual, cu care ne mândrim deja.

Chiar dacă fiecare proiect este unic şi special, Elit Pavaj Design ştie că transparenţa este extrem de importantă atunci când vine vorba de planificarea unui nou proiect. De aceea, pe site-ul nostru vei găsi preţurile corespondente fiecărui produs, ca tu să poţi estima corect preţul lucrării. În ceea ce priveşte transportul şi montajul, acestea variază în funcție de greutatea produselor, de tipul de transport și de distanță. Pentru că ştim bine că preţul contează, îţi stăm la dispoziţie chiar acum pentru o estimare mai exactă, la numărul de telefon 0771.548.874 sau pe e-mail office@elit-pavaj.ro!

Elit Pavaj Design se mândreşte cu peste 300 de livrări şi peste 80 de montaje anual, iar acest lucru este posibil datorită unei echipe de peste 7 profesionişti care şi-a propus să transforme fiecare proiect în care se implică într-un vis realizat.

Această echipă de profesionişti români, dedicată împlinirii visurilor românilor în materie de case, grădini şi sedii de business, va fi cea care se va ocupa şi de proiectul tău, încă de la început.

De la consultanţă şi până la terminarea montajului, echipa Elit Pavaj Design va fi partenerul tău de nădejde!

E simplu! Tot ce trebuie să faci pentru a te asigura că ai parte de cea mai bună alegere în materie de prefabricate din beton este să ne contactezi. Nu te costă nimic şi, astfel, putem începe să vorbim despre visul tău şi despre tot ce presupune alegerea corectă de dale şi pavele, raportul ideal calitate – preţ, transportul, montajul şi durabilitatea proiectului tău.

Elit Pavaj Design este alături de tine, rapid şi fără costuri ascunse, la un simplu telefon sau click distanţă. Contactează-ne chiar acum la numărul de telefon 0771.548.874 sau pe e-mail office@elit-pavaj.ro!

Scroll To Top
Close
Close
Magazin
0 Favorite
0 Coș
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping