Beneficii client

Beneficiile cliențiilor

Una dintre cele mai cunoscute companii de pe piaţă românească de profil, Elit Pavaj Design şi-a propus să înfrumuseţeze casele, curţile, aleile şi sediile companiilor româneşti cu cele mai frumoase şi mai calitative prefabricate din beton: dale, pavele, rigole carosabile, borduri, delimitări, penter, dar şi cu accesorii, jardiniere, garduri şi bănci. Cu toţii ne dorim materiale de calitate atunci când vine vorba de construcţia şi amenajarea spaţiului nostru, dar şi preţuri accesibile. Aceasta a fost şi este misiunea companiei noastre încă de la înfiinţare: de a oferi produsele de mai sus de la producători de top, la un preţ convenabil.

  • Experiență
  • Servicii integrate
  • Garanția calității
  • Inovație
  • Design
  • Aproape de tine
  • Respect
  • Încredere

Avantajele Elit Pavaj Design

Încă de la început, ne-am propus să creăm o afacere 100% românească, cu o echipă de români dedicaţi împlinirii visurilor românilor în materie de case, grădini şi amenajări de sedii de afaceri cu prefabricate din beton. Chiar dacă există multe companii dedicate furnizării şi montării de dale şi pavele, Elit Pavaj Design are o serie de avantaje importante. Este bine să ştii că oferim o gamă variată de produse, de la furnizori de înaltă calitate, aşa cum sunt Semmelrock, Star Stone, Viastein, Petra Pavaje şi alţii, la preţuri accesibile. Ca tu să te poţi bucura de un proiect de vis!

Servicii de consultanţă, livrare și montaj

In plus, oferim servicii de consultanţă – ca tu să alegi produsele ideale pentru proiectul tău, în acord cu ideile tale, dar şi cu bugetul tău. Mergem mai departe cu opţiuni de livrare şi transport dale şi pavele, pentru toate produsele, dar şi cu montaj şi cu toate materialele necesare unui montaj de calitate. Echipa noastră include peste 7 profesionişti cu experienţă în domeniu, care sunt mereu la dispoziţia ta. Ei te vor ajuta să alegi cele mai bune produse pentru proiectul tău, dar şi să le primeşti şi să le montezi la timp, respectând bugetul estimat de tine.

Un atu la fiecare pas

Pentru că suntem o afacere 100% românească, ştim că toţi clienţii noştri au nevoie de un atu la fiecare pas înainte. Vrem să ne asigurăm că proiectul tău se transformă rapid şi uşor din vis în realitate, aşa că îţi punem la dispoziţie o serie de avantaje punctuale. Primul este selecţia uşoară a produselor pe site, de la dale şi pavele şi până la produsele specializate. Cel de-al doilea este ajutorul pe care ţi-l oferim rapid în alegerea produselor, livrarea lor uşoară şi accesibilă, dar şi montarea durabilă şi convenabilă. Pe scurt, un avantaj sigur la fiecare pas înainte!

Profită de toate avantajele!

Ştim că este uşor să vorbeşti despre avantaje şi că doar cifrele arată dacă cuvintele se transformă zilnic în realitate. De aceea, suntem mândri să menţionăm un număr de 400 de clienţi mulţumiţi de serviciile Elit Pavaj Design în fiecare an! 300 de români apelează la noi anual pentru livrarea de dale şi pavele, dar şi pentru alte prefabricate din beton. Fiecare dintre aceştia a fost mulţumit de serviciile noastre! Mai mult, în fiecare an asigurăm peste 80 de montaje pentru alţi clienţi mulţumiţi. Faptele vorbesc mai mult decât cuvintele, credem noi, iar respectul câştigat de la clienţii noştri este cea mai bună carte de vizită!

Acum poţi profita şi tu de avantajele pe care le oferă Elit Pavaj Design pentru a-ţi transforma visul în realitate. Contactează-ne la telefon 0771.548.874 sau pe e-mail office@elit-pavaj.ro

Scroll To Top
Close
Close
Magazin
0 Favorite
0 Coș
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping