Proprietăți produse

Semmelrock Protect®
Semmelrock Protect® este o tehnologie patentată de Semmelrock, dezvoltată pentru protejarea suprafeţei pietrelor de pavaj.

Avantaje:

  • produsele Semmelrock îşi păstrează frumuseţea şi culorile vii pentru un timp îndelungat
  • pavelele şi dalele sunt mult mai rezistente la intemperii, murdărie şi la soluţii de topire a gheţii
  • pe bază de NaCl (clorură de sodiu)
  • risc redus de apariţie a eflorescenţelor
  • proprietăţi antiderapante conform SR EN 1338 şi SR EN 1339

Forma combi
Forma combi este o unitate de montaj formată din mai multe pavaje cu diferite formate. Avantajele sunt un montaj mai uşor şi mai rapid, la care închiderea pe margine este întotdeauna dreaptă.

Sistemul Einstein®
Sistemul Einstein este un sistem patentant de îmbinare prevăzut cu un element special de îmbinare cu distanţiere. Această tehnică de îmbinare inteligentă şi patentată este special concepută pentru suprafeţele exploatate intens, cu trafic greu şi încărcări mari. Prin elementele de îmbinare şi distanţare integrate în sistemul elementelor de pavaj se asigură o distanţă de rosturi conform standardelor. Aceasta face posibilă o umplere a rosturilor corespunzătoare între pavaje.

Calitate
Produsele Semmelrock sunt realizate şi verificate în conformitate cu normele euro.pene SR EN 1338, SR EN 1339 şi SR EN 1340. Semmelrock oferă clienţilor săi valoare adăugată, printr-o calitate ce depăşeşte normele legale.
În acest sens, ne preocupă:

  • calitatea ridicată a materiilor prime de la furnizorii locali
  • asigurarea internă a calităţii în fiecare etapă a producţiei
  • amplasarea punctelor de vânzare aproape de client

Criterii CE
Pavajele, dalele şi bordurile Semmelrock au înscris simbolul CE, garanţia verificării produselor conform cu SR EN 1338 (pavele), SR EN 1339 (dale) şi SR EN 1340 (borduri). Acest simbol permite punerea în circulaţie a produselor în toate ţările UE şi este marcat pe etichetele paleţilor. De aici rezultă un avantaj în ceea ce priveşte calitatea, în raport cu alte produse de pe plan intern şi extern care, deşi poartă un însemn CE, nu corespund cerinţelor stricte de calitate ale altor standarde în vigoare.

Rezistenţă la îngheţ şi sare de degivrare
Semmelrock garantează rezistenţa la îngheţ şi sare de degivrare pentru toate produsele declarate conform cu SR EN 1338, SR EN 1339 şi SR EN 1340. Pot fi utilizate numai soluţii de topire a gheţii indicate pentru beton (de ex. pe bază de NaCl). Soluţiile de topire a gheţii pe bază de sulfaţi pot provoca deteriorări ale betonului.

Finisarea suprafeţelor
Suprafaţa multor pavele din beton Semmelrock este finisată într-o etapă ulterioară. Rezultatul conferă fiecărei game de pavele o anumită nobleţe, o notă personală fără a afecta însă proprietăţile pavajului. Tehnicile de finisare sunt: periere, spălare, antichizare, structurare, beton-aparent, sablare, spargere.

Semmelrock Concept
Aspect unitar obținut prin combinarea diferitelor produse din aceeași gamă.

Rezistenţă la îngheţ
Produsul este rezistent la îngheț dar nu și la soluțiile pentru degivrare.

Scroll To Top
Close
Close
Magazin
0 Favorite
0 Coș
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping