Product Tag: Umbriano

Umbriano

Showing all 3 results

Show:
Filter

Dale Umbriano

Highlights:

   Trecând de la pavaj la Dalele Umbriano, puteți obține o amenajare omogenă a suprafeței. Cu dalele din această colecție nu vi se va mai limita libertatea de amenajare iar spațiul creat va avea o notă distinctă. Creați un spațiu unic, cu contururi clare și nuanțe de culori desprinse din natură.   Datorită sistemului Semmelrock Protect®, suprafaţa marmorată a dalelor Umbriano beneficiază de un plus de strălucire și o întreţinere comodă, aderenţa murdăriei pe această suprafaţă fiind redusă.

120,00 lei136,00 lei 29% Off

Gard Umbriano

Highlights:

   Sistemele de Garduri Umbriano accentuează nota de eleganță și naturalețe ambientală. O alegere de bun gust ce surprinde în timp prin rezistența culorilor și a suprafeței. Pot fi adaptate atat pentru delimitare, compartimentare, cat si pentru protejarea locuintei. Functionalitatea este completata de un design unic.

136,00 lei333,00 lei

Pavaj Umbriano

Highlights:

   Inspirat ca nume după regiunea Umbria (Italia), acest pavaj are aspect de piatră naturală tăiată ce se remarcă faţă de alte sisteme de pavaje printr-o granulaţie fină în stratul exterior şi margini fără canturi. Colecția de Pavaje Umbriano întruchipează finețea absolută în amenajarea suprafețelor exterioare. Aspectul său de marmură tăiată drept și granulația foarte fină de suprafață fac din fiecare piatră un unicat ce îndeplineşte cele mai exigente gusturi de design exterior. Formele clare și simple, unicitatea fiecărei pietre, conferă un caracter exclusivist întregii game de pavaje Umbriano.

136,00 lei 29% Off
Scroll To Top
Close
Close
Magazin
Filtre
0 Favorite
0 Coș
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping