Product Tag: pavaj

pavaj

Showing all 18 results

Show:
Filter

Pavaj Appia Antica Antichizat

Highlights:

   Pavajul Appia Antica Antichizat se remarcă prin frumusețea naturală într-un mod inedit, prin modernism tradițional. Liniile neregulate, distincte, naturaleţe, asemenea pietrei naturale și cromatica atractivă sunt caracteristicile care diferenţiază pavajul Appia Antica antichizat, conferind acestuia un aspect deosebit prin îmbinarea ingenioasă a tradiţiei cu tendinţele moderne făcând trecerea de la stilul tradiţional la cel modern.

Pavajul Appia Antica antichizat beneficiază de canturi neregulate ce conferă un aspect natural suprafeţei amenajate.

Prețul inițial a fost: 203,00 lei.Prețul curent este: 115,00 lei. 43% Off

Pavaj Autoblocant

Highlights:

   Pavajul Autoblocant este un pavaj solid, special construit pentru a duce în spate cu placere tone de greutate, fiind recomandat pentru traficul intens de automobile și camioane.

51,00 lei71,00 lei

Pavaj Grilă

Highlights:

   Pavajul Grila reprezintă prima soluție de amenajare ecologică cu pavaj. Atât forma cât și modalitatea de montaj permit încadrarea cât mai puțin invazivă în mediul ambiental, ajutând la consolidarea și amenajarea terenurilor.

Pavajele Grilă sunt un plus pentru mediu, mai mult loc pentru verdeaţă chiar şi în parcările publice. Un pavaj ce reprezintă o soluţie ideală de consolidare a solului şi de întărire a terenurilor în pantă.

58,00 lei61,00 lei

Pavaj Nardo

Highlights:

   Cu o cromatică vie, deosebită, Pavajul Nardo este ideal pentru grădini, poteci sau zone de acces. Fie că îndeamnă la plimbare sau pur și simplu la câteva clipe de relaxare, spațiile pietonale amenajate cu pavajele Nardo impresionează prin coloristica variată, dar și prin nuanțări surprinzătoare.

51,00 lei61,00 lei

Pavaj Old Stone

Highlights:

Pavajul Old Stone prin liniile sale rustice redă spaţiului dumneavoastră un aer antic, parcă încărcat de istorie.

Penter Artland

Highlights:

   Penter Artland este ideal atât pentru peisajele urbane, cât și pentru zonele de grădină. Diferite metode de stil și o gamă largă de elemente vă permit să realizați cele mai îndrăznețe soluții arhitecturale care își vor păstra aspectul unic timp de mai mulți ani.

Penter Balkum

Highlights:

   Penter Balkum este un klinker de ceramică de culoare albastru roșiatic, extrem de rezistentă care poate absorbi doar cantități minime de apă. Acest lucru face clinker-impermeabil, rezistent la îngheț și acid. Sunt ușor de curățat și mereu în siguranță pentru a merge, deoarece suprafața lor este ușor aspră.

Penter Heide

Highlights:

   Penter Heide este un klinker de pavaj extrudat în culoare brun antracit ce permite o amenajarea a zonelor private sau publice.

Penter Landhaus

Highlights:

   Pavajele Penter Landhaus înfrumusețează peisajul cu naturalețe și definesc superlativul în materie de amenajări exterioare. Procesul de ardere a lutului creează culori vii care își păstrează farmecul timp îndelungat. Cu pavajele Penter Landhaus puteți avea un rol inovativ în amenajarea spațiului exterior al caminului dumneavoastră, folosindu-vă inspirația pentru a creea armonia de care aveți nevoie.

155,00 lei179,00 lei

Penter Markisch

Highlights:

   Penter Markisch este un pavaj extrudat în culoare galbeba ce se poate combina cu alte pavaje de klinker din gama ce se adreseaza atât zonelor publice cât și celor private.

Penter Oderland

Highlights:

   Penter Oderland face legătura între natură și arhitectură și combină frumusețea de lungă durată și naturală a klinkerului cu calitățile designului arhitectural.

Penter Piazza

Highlights:

   Pavajele Penter Piazza sunt adevărate cărămizi klinker ce conferă personalitate spațiului amenajat prin coloristica si suprafetele antichizate.

191,00 lei244,00 lei

Penter Rotblaubunt

Highlights:

   Pavele de klinker Penter Rotblaubunt oferă o libertate nelimitată de design și oferă mediului dvs. o semnătură a personalității voastre.

238,00 lei280,00 lei

Penter Rugen

Highlights:

   Penter Rugen este un material de construcție complet natural, care oferă posibilități nelimitate pentru decorarea zonelor de grădină, terase, zone pietonale, piețe, drumuri și chiar rezervoare artificiale.

Penter Siena

Highlights:

   Pavajele Penter Siena conduc detasat în materie de amenajări exterioare, înfrumusețând peisajul cu naturalețe si coloristica. Procesul de ardere a lutului creează culori vii care își păstrează farmecul timp îndelungat. Cu pavajele Penter Siena puteți avea un rol inovativ în amenajarea spațiului exterior al căminului dumneavoastră, folosindu-vă inspirația pentru a creea armonia de care aveți nevoie.

161,00 lei191,00 lei

Penter Stralsund

Highlights:

   Penter Stralsund este un pavaj extrudat în culoare gri bej nunțat ce da zonelor publice sau private un design deosebit.

Penter Weserbergland

Highlights:

   Penter Weserbergland este un klinker roșu, extrem de rezistent care poate absorbi cantități minime de apă. Acest lucru îl face impermeabil, rezistent la îngheț și acid. Este ușor de curățat și mersul pe el este în siguranță, deoarece suprafața este ușor aspră.

Penter Westfalen

Highlights:

   Penter Westfalen este un klinker de pavaj extrudat în culoare roșie clasică cu cărbune ce permite atât amenajarea zonelor private cât și publice.

Scroll To Top
Close
Close
Magazin
Filtre
0 Favorite
0 Coș
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping