Product Tag: Klinker

Klinker

Showing all 16 results

Show:
Filter

Penter Artland

Highlights:

   Penter Artland este ideal atât pentru peisajele urbane, cât și pentru zonele de grădină. Diferite metode de stil și o gamă largă de elemente vă permit să realizați cele mai îndrăznețe soluții arhitecturale care își vor păstra aspectul unic timp de mai mulți ani.

Penter Balkum

Highlights:

   Penter Balkum este un klinker de ceramică de culoare albastru roșiatic, extrem de rezistentă care poate absorbi doar cantități minime de apă. Acest lucru face clinker-impermeabil, rezistent la îngheț și acid. Sunt ușor de curățat și mereu în siguranță pentru a merge, deoarece suprafața lor este ușor aspră.

Penter Doppio

Highlights:

   Pavajele Klinker Penter Doppio definesc superlativul în materie de amenajări exterioare, înfrumusețând peisajul cu naturalețe. Procesul de ardere a lutului creează culori vii care își păstrează farmecul timp îndelungat. Cu pavajele Penter Doppio puteți avea un rol inovativ în amenajarea spațiului exterior al căminului dumneavoastră, folosindu-vă inspirația pentru a creea armonia de care aveți nevoie.

191,00 lei226,00 lei

Penter Florenzbunt

Highlights:

   Penter Florenzbunt – clinker de pavaj extrudat în nuanță de portocal cald pentru proiectarea zonelor private și publice.

Penter Heide

Highlights:

   Penter Heide este un klinker de pavaj extrudat în culoare brun antracit ce permite o amenajarea a zonelor private sau publice.

Penter Landhaus

Highlights:

   Pavajele Penter Landhaus înfrumusețează peisajul cu naturalețe și definesc superlativul în materie de amenajări exterioare. Procesul de ardere a lutului creează culori vii care își păstrează farmecul timp îndelungat. Cu pavajele Penter Landhaus puteți avea un rol inovativ în amenajarea spațiului exterior al caminului dumneavoastră, folosindu-vă inspirația pentru a creea armonia de care aveți nevoie.

155,00 lei179,00 lei

Penter Markisch

Highlights:

   Penter Markisch este un pavaj extrudat în culoare galbeba ce se poate combina cu alte pavaje de klinker din gama ce se adreseaza atât zonelor publice cât și celor private.

Penter Oderland

Highlights:

   Penter Oderland face legătura între natură și arhitectură și combină frumusețea de lungă durată și naturală a klinkerului cu calitățile designului arhitectural.

Penter Piazza

Highlights:

   Pavajele Penter Piazza sunt adevărate cărămizi klinker ce conferă personalitate spațiului amenajat prin coloristica si suprafetele antichizate.

191,00 lei244,00 lei

Penter Rot

Highlights:

   Penter Rot aduce căminului un plus de inspiraţie mediteraneeană ce are culori naturale care rămân vii şi nealterate de timp.

Penter Rotblaubunt

Highlights:

   Pavele de klinker Penter Rotblaubunt oferă o libertate nelimitată de design și oferă mediului dvs. o semnătură a personalității voastre.

238,00 lei280,00 lei

Penter Rugen

Highlights:

   Penter Rugen este un material de construcție complet natural, care oferă posibilități nelimitate pentru decorarea zonelor de grădină, terase, zone pietonale, piețe, drumuri și chiar rezervoare artificiale.

Penter Siena

Highlights:

   Pavajele Penter Siena conduc detasat în materie de amenajări exterioare, înfrumusețând peisajul cu naturalețe si coloristica. Procesul de ardere a lutului creează culori vii care își păstrează farmecul timp îndelungat. Cu pavajele Penter Siena puteți avea un rol inovativ în amenajarea spațiului exterior al căminului dumneavoastră, folosindu-vă inspirația pentru a creea armonia de care aveți nevoie.

161,00 lei191,00 lei

Penter Stralsund

Highlights:

   Penter Stralsund este un pavaj extrudat în culoare gri bej nunțat ce da zonelor publice sau private un design deosebit.

Penter Weserbergland

Highlights:

   Penter Weserbergland este un klinker roșu, extrem de rezistent care poate absorbi cantități minime de apă. Acest lucru îl face impermeabil, rezistent la îngheț și acid. Este ușor de curățat și mersul pe el este în siguranță, deoarece suprafața este ușor aspră.

Penter Westfalen

Highlights:

   Penter Westfalen este un klinker de pavaj extrudat în culoare roșie clasică cu cărbune ce permite atât amenajarea zonelor private cât și publice.

Scroll To Top
Close
Close
Magazin
Filtre
0 Favorite
0 Coș
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping