Product Tag: Jardinieră

Jardinieră

Showing all 7 results

Show:
Filter

Jardinieră de grădină

Highlights:

   Jardiniera de Gradină este ușor de montat, asigurând o bună scurgere a apei ceea ce permite o creștere optimă a plantelor. Prin suprapunere jardinierele se pot utiliza pentru decorarea și stabilizarea taluzurilor, pantelor sau pentru garduri înflorate de până la 1,6 m.

11,00 lei12,00 lei

Jardinieră Madoc Simplă

Highlights:

Evocând epoca medievală atât prin coloristica cât și prin aspectul neregulat, Jardiniera Madoc Simplă este o soluție de amenajare clasică și modernă în același timp. Pot fi amenajate cu ușurință zonele cu umiditate ridicată, suprafață structurată reducând riscul alunecărilor.

Jardinieră Madoc Trio

Highlights:

Prin coloristica evocând epoca medievală, dar și prin aspectul neregulat, Jardiniera Madoc Trio este o soluție de amenajare modernă și clasică în același timp. Suprafață structurată reduce riscul alunecărilor. Pot fi amenajate cu ușurință si se pretează în zonele cu umiditate ridicată

Jardinieră Milldale 1

Highlights:

   Jardiniera Milldale este soluția pentru cei cauta soluții inedite de amenajare. Vă puteți crea propria grădină victoriană, dacă faceți terasarea în cascade și amenajați oaze de vegetație. Aspectul de piatră naturală completează gradina cu esteticul jardinierei Milldale.

Jardinieră Milldale 2

Highlights:

   Vă puteți crea propria grădină victoriană, dacă faceți terasarea în cascade și amenajați oaze de vegetație. Jardiniera Milldale 2 este soluția pentru soluții inedite de amenajare ,aspectul de piatră naturală completează gradina cu esteticul.

Jardinieră Mountain Block

Highlights:

   Jardinierele Mountain Block sunt rezistente la îngheț și strălucesc fin sub razele soarelui, astfel că vor fi întotdeauna un punct de atracție al amenajării exterioare. Ele evidențiază efecte estetice deosebite impunând cu delicatețe o atmosferă de relaxare. O alegere pentru o gradină vie, ce își spune povestea deschis, prin culori calde și zone inspiraționale.

Jardinieră Triflor

Highlights:

   Jardinierele Triflor exprimă veselie și culoare. Gama Triflor are ca scop crearea unui cadru natural încântător, facilitând dispunerea unui aranjament floral într-un mod care ne încânta privirea în fiecare zi.

12,00 lei14,00 lei
Scroll To Top
Close
Close
Magazin
Filtre
0 Favorite
0 Coș
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping