Product Tag: Delimitari

Delimitari

Showing all 12 results

Show:
Filter

Arcade 3

Highlights:

   Cu Arcade 3 se realizează un spațiu special care pune în evidență frumusețea florilor ce conferă personalitate potecilor prin delimitare și incadrează pavajele într-un mod elegant.

19,00 lei23,00 lei

Bordaj aluminiu

Highlights:

   Bordajul de Aluminiu cu LED-uri integrate reprezintă o soluție inovativă și durabilă. Poate fi montat în combinație cu toate pavajele și dalele Semmelrock, iar sistemul de montare cu ancore de sol permite o instalare ușoară.

44,00 lei1.187,00 lei

Bordură pentru parc

Highlights:

   Bordurile pentru parc prin forma clasică, conferă suprafețelor și aleilor din parcuri un aspect îngrijit și plăcut.

10,00 lei20,00 lei

Bordură stradală

Highlights:

   Prin varietatea dimensiunilor, Bordurile Stradale devin un element esențial în delimitarea spațiilor verzi și a zonelor de trafic atât pietonal cât și auto.

10,00 lei158,00 lei

Delimitari Bradstone Blue Lias

Highlights:

   Delimitările Bradstone Blue Lias impresionează prin suprafața lor structurată cu nuanțe intense de gri și albastru. Grădina vă va încanta prin perfecta armonie dintre arta pavajelor tradiționale, designul modern, pretențios și rosturile fine dintre ele.

36,00 lei37,00 lei

Delimitari Bradstone Milldale

Highlights:

   Delimitarile Bradstone Milldale lasă loc pentru idei creative, fie că sunt aplicate la marginea gazonului sau a spațiilor cu flori.

Delimitări Bradstone Nordic Maritime

Highlights:

   Delimitările Bradstone Nordic Maritime sunt o apariție fermecătoare datorită infățișării naturale și aspectului erodat al lemnului.

Delimitări Bradstone Old Town

Highlights:

   Cu soluțiile Bradstone Old Town de delimitare a gazonului, a stratului de flori, sau a aleilor – puteți sublinia anumite zone din gradina dumneavoastră. Culorile calde și asemanarea cu gresia naturală fac din aceste delimitări o soluție de amenajare estetică și practică – formează un tot unitar.

Delimitări Bradstone Travero

Highlights:

   Suprafața armonios structurată a Delimitărilor Bradstone Travero conferă casei un aer special. Sistemele de zidărie Bradstone Travero oferă nenumărate posibilități de amenajare, fie ca zid de consolidare, fie ca zid decorativ sau ca delimitare a terenului, de asemenea puteți integra și treptele cu marginile rotunjite pentru o amenajare armonioasă a grădinii.

Delimitări Gazon

Highlights:

   Datorită greutății scăzute, aceste piese sunt foarte ușor de montat și sunt deosebit de utile pentru trasee șerpuite. Delimitările de gazon sunt proiectate pentru a putea trece peste ele cu mașina de tuns gazonul.

6,00 lei7,00 lei

Duofix / Randfix

Highlights:

   Cu gamele Duofix și Randfix spațiul exterior devine un peisaj admirabil, delimitat precis, prin linii drepte sau curbe.

5,00 lei15,00 lei

Minipalisade

Highlights:

   Pentru delimitări creative, terasări și chiar trepte, Minipalisadele sunt o soluție armonioasă.

7,00 lei8,00 lei
Scroll To Top
Close
Close
Magazin
Filtre
0 Favorite
0 Coș
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping