Product Tag: dale

dale

(Showing 1 – 24 products of 41 products)

Show:
Filter

Dale AirPave Casona

Highlights:

   Dale AirPave Casona se prezintă în patru culori de o eleganță rafinată, jocul creat de interacțiunea diferitelor nuanțe adaugă un caracter special fiecărei dale. Montate pe terasele și pasarelele din grădină – AirPave Casona face fiecare suprafață un adevărat punct de atracție.

256,00 lei345,00 lei

Dale AirPave Monaro

Highlights:

   Prin intermediul efectului discret sclipitor de la nivelul suprafeţei, Dalele AirPave Monaro definesc accente strălucitoare şi atractive. Interacţiunea rafinată a structurii fine a reliefului transformă suprafeţele generoase în atracţii vizuale cu forme desăvârşite. În combinaţie cu produsele de beton pot fi realizate zone de trecere armonioase la amenajarea suprafeţelor în jurul casei.

Dale AirPave Panama

Highlights:

   Indiferent dacă optezi pentru varianta modernă sau nostalgică, cu notă vintage sau rustică, Dalele AirPave Panama se adaptează abil oricărui stil. Liniile clare, culorile calde şi formatul generos transformă orice terasă într-un lounge atractiv. Prin finisajul discret de piatră este creată o ambianţă deosebit de elegantă.
   Fie că este vorba de un stil modern de amenajare, de unul cu note vintage sau chiar de un stil rustic, Dalele AirPave Panama se adaptează cu ușurință oricarui scenariu.

Dale AirPave Selva

Highlights:

   Dalele AirPave Selva ies în evidență datorită reproducerii fidele a panourilor din lemn cu culori calde și structură fină, combinând aspectul lemnului cu durabilitatea și rezistența ridicată la uzură a plăcilor din porțelan. Formatul generos cu aspect alungit permite moduri variate de montaj ceea ce oferă un rezultat unic pentru fiecare suprafață.

Dale Appia Antica

Highlights:

   Cu un aspect natural și o rezistență sporită, dalele Appia Antica ne amintesc că frumusețea nu ține cont de trecerea timpului. O soluție pentru o atmosferă caldă, un aspect natural și o rezistență sporită atât pentru terasele din apropierea casei, cât și pentru alei sau zone de promenadă.

90,00 lei102,00 lei 43% Off

Dale ARTE Arc de Cerc

Highlights:

   Dalele ARTE Arc de Cerc sunt o soluție de amenajare deosebită, pentru cei care apreciază tradiția și se bucură de beneficiile tehnologiei avansate. Fie ca veți privi răsăritul de pe terasa ori apusul din gradină, colecția Arte vă asigură un cadru admirabil și o atmosferă romantică.

117,00 lei150,00 lei 15% Off

Dale Artline

Highlights:

Artă, este cuvântul care definește gama de Dalele Artline

Dale Asti Colori

Highlights:

Cu un aspect natural și o rezistență sporită, Dalele Asti Colori ne amintesc că frumusețea nu ține cont de trecerea timpului. O soluție pentru o atmosferă caldă, un aspect natural și o rezistență sporită atât pentru terasele din apropierea casei, cât și pentru alei sau zone de promenadă.

113,00 lei130,00 lei 14% Off

Dale Asti Colori Eco

Highlights:

   Moderne, cu un design puternic conturat ce permit realizarea de modele expresive. Compoziție elegantă de culori, cu aspect deosebit al suprafeței, completat de forma liniară cu margini drepte și spațieri generoase. Cu alte cuvinte, Dalele ASTI Colori ECO: ideale pentru a crea un mediu ambiental cu totul special.

134,00 lei169,00 lei

Dale Asti Natura

Highlights:

   Asti Natura reprezintă echivalentul pentru eleganța simplă. Amestecurile de griuri atemporale creează o atmosferă relaxantă. Acest tip de dale se combină în mod ideal cu Asti Colori, rezultatul fiind delimitarea elegantă a suprafețelor cu accente inedite.

Prețul inițial a fost: 114,00 lei.Prețul curent este: 98,00 lei. 14% Off

Dale Bradstone Milldale

Highlights:

   Formatele generoase ale Dalelor Milldale creează un joc vivid de nuanțe și umbre, ce apar precum suprafețele naturale ale pietrelor. Sistemele de zidărie dau o mare libertate ideilor creative – de la garduri de zidărie, trepte și scări până la straturi de flori și băncuțe în același stil. Astfel, Bradstone Milldale oferă absolut totul pentru realizarea unei grădini cu design atractiv.

Dale Bradstone Old Town

Highlights:

   Nicăieri nu-i așa de frumos ca acasă. Dalele Old Town colorează intimitatea grădinii cu nuanțe calde, conferind spațiului amenajat un caracter aparte. Suprafețele și marginile neregulate instalează farmecul pietrelor naturale în curtea casei dumneavoastră.

78,00 lei686,00 lei

Dale Bradstone Travero

Highlights:

   A fi sau a nu fi spectaculos de original? Răspunsul pozitiv vine din amenajarea grădinii cu Dalele Travero, care oferă substrat personalității dumneavoastră prin dimensiunile lor neconvenționale, asigurându-se că vă veți întoarce cu drag acasă de fiecare dată. Sau poate vreți să încercați noile soluții pentru marginile piscinelor, fie drepte, fie semirotunde.

70,00 lei250,00 lei

Dale Bradstone Travero Grande

Highlights:

   Cele trei formate supradimensionate ale Dalelor Bradstone Travero Grandereprezintă interpretarea modernă a clasicului. Suprafața texturată creează un spațiu ambiental armonios, cu aspect natural, în timp ce dimensiunile diferite ale dalelor subliniază caracterul individual al acestora.

47,00 lei95,00 lei

Dale Bradstone Traversa

Highlights:

   Dalele Traversa de nuanță brun antic sunt o reproducere autentica a vechilor traverse de cale ferata ce dau curții sau aleilor grădinii un aspect extraordinar. Plasate pe verticală, traversele pot fi, de asemenea, utilizate pentru straturile de flori și pentru delimitarea aleilor de spațiul verde.

Dale Corona Brillant

Highlights:

   Colectia de Dale Corona Brillant cu criblură naturală îmbină frumusețea naturală alpină cu soluțiile practice de amenajare a spațiilor exterioare, adaptabile oricărui ambient.

122,00 lei164,00 lei

Dale Florence – Clean & Color Protect

Highlights:

Cu un aer mediteranean Dale Florence – Clean & Color Protect îmbracă terasele marginile piscinelor, oferind o atmosferă liniştită

Dale Folio Fino

Highlights:

Cu Dalele Folio Fino ai parte de spații atractive în mijlocul naturii, care crează armonie între clădiri și spațiile verzi.
Datorită funcționalității și designului estetic dau naștere armoniei arhitecturii și a trendelor moderne. Acestea sunt niște oaze care ne atrag la o odihnă și relaxare îndelungată sau servesc ca loc de întrunire a familiei sau a prietenilor.

Dale Grando – Clean & Color Protect

Highlights:

Exclusivitate la scară mare – puneți accentul pe creativitate. Dale Grando – Clean & Color Protect realizează legătura între opulență și eleganță. Dalele beneficiază de sistemul autoblocant patentat NEXUS.

63,00 lei160,00 lei

Dale La Linia

Highlights:

   Sistemul de Dale La Linia se află la intersecția dintre confort și finețe, completând spațiul exterior al locuinței dumneavoastră cu un aspect elegant, prin forme și calități deosebite. Dalele La Linia se disting printr-o execuție perfectă, fermă, cu linii inteligent de simple.

Prețul inițial a fost: 140,00 lei.Prețul curent este: 100,00 lei. 29% Off

Dale Lusso Tivoli

Highlights:

   Cele două nuanțe care se îmbină armonios pe Dalele Lusso Tivoli înnobilează suprafața care aduce cu piatra naturală Travertin. Dalele cu forme clare și aspect șlefuit leagă trecutul cu estetica modernă.

288,00 lei479,00 lei

Dale Nordic Maritime

Highlights:

   Ca o zi la malul mării, stilul și frumusețea nordică au inspirat în crearea Dalelor Nordic Maritime. Design-ul suprafeței și marginile neregulate sunt realist redate prin structura erodată și texturile naturale de lemn macinat de apă. Cele trei forme distincte de dale pot fi utilizate pentru a crea suprafețe unice prin design.

21,00 lei40,00 lei

Dale Pastella

Highlights:

   Dalele Pastella întregesc peisajul armonios al locuinței, redând vizual liniștea unui adevărat refugiu aflat la mare distanță de agitația orașului. Dacă sunteți în căutarea unei soluții de amenajare inedite pentru spațiile exterioare cu dimensiuni generoase, dalele Pastella sunt exact ceea ce vă trebuie, disponibile în culori calde ce oferă un design excelent.

Prețul inițial a fost: 127,00 lei.Prețul curent este: 90,00 lei. 29% Off

Dale Perla

Highlights:

   Dalele Perla foarte elegante, cu o suprafață ușor structurată, vor da terasei un aspect distinctiv. Folosind agregate naturale se obțin delicate reflexii perlate.

1 2
Scroll To Top
Close
Close
Magazin
Filtre
0 Favorite
0 Coș
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping