Product Tag: Dale Bradstone

Dale Bradstone

Showing all 6 results

Show:
Filter

Dale Bradstone Blue Lias

Highlights:

   Inspirat de aerul mânăstirilor din sudul Angliei, Bradstone Blue Lias a avut drept model pietrele originale. Dalele impresionează prin suprafața lor structurată cu nuanțe intense de gri și albastru. Grădina dumneavoastră va încanta prin perfecta armonie dintre arta pavajelor tradiționale, designul modern, pretențios și rosturile mici dintre ele.

67,00 lei288,00 lei

Dale Bradstone Milldale

Highlights:

   Formatele generoase ale Dalelor Milldale creează un joc vivid de nuanțe și umbre, ce apar precum suprafețele naturale ale pietrelor. Sistemele de zidărie dau o mare libertate ideilor creative – de la garduri de zidărie, trepte și scări până la straturi de flori și băncuțe în același stil. Astfel, Bradstone Milldale oferă absolut totul pentru realizarea unei grădini cu design atractiv.

Dale Bradstone Old Town

Highlights:

   Nicăieri nu-i așa de frumos ca acasă. Dalele Old Town colorează intimitatea grădinii cu nuanțe calde, conferind spațiului amenajat un caracter aparte. Suprafețele și marginile neregulate instalează farmecul pietrelor naturale în curtea casei dumneavoastră.

78,00 lei686,00 lei

Dale Bradstone Travero

Highlights:

   A fi sau a nu fi spectaculos de original? Răspunsul pozitiv vine din amenajarea grădinii cu Dalele Travero, care oferă substrat personalității dumneavoastră prin dimensiunile lor neconvenționale, asigurându-se că vă veți întoarce cu drag acasă de fiecare dată. Sau poate vreți să încercați noile soluții pentru marginile piscinelor, fie drepte, fie semirotunde.

70,00 lei250,00 lei

Dale Bradstone Travero Grande

Highlights:

   Cele trei formate supradimensionate ale Dalelor Bradstone Travero Grandereprezintă interpretarea modernă a clasicului. Suprafața texturată creează un spațiu ambiental armonios, cu aspect natural, în timp ce dimensiunile diferite ale dalelor subliniază caracterul individual al acestora.

47,00 lei95,00 lei

Dale Bradstone Traversa

Highlights:

   Dalele Traversa de nuanță brun antic sunt o reproducere autentica a vechilor traverse de cale ferata ce dau curții sau aleilor grădinii un aspect extraordinar. Plasate pe verticală, traversele pot fi, de asemenea, utilizate pentru straturile de flori și pentru delimitarea aleilor de spațiul verde.

Scroll To Top
Close
Close
Magazin
Filtre
0 Favorite
0 Coș
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping