Product Tag: Bradstone

Bradstone

Showing all 16 results

Show:
Filter

Bancă Bradstone Travero

Highlights:

   Banca Bradstone Travero completează perfect elementele de decor în gradină, fiind ideală alături de produsele Bradstone Travero.

Cișmea Travero

Highlights:

   Amenajarea în grădină a unei Cișmele Travero oferă substrat personalității dumneavoastră prin forma clasică, asigurându-se că vă veți întoarce cu drag acasă de fiecare dată.

Dale Bradstone Travero

Highlights:

   A fi sau a nu fi spectaculos de original? Răspunsul pozitiv vine din amenajarea grădinii cu Dalele Travero, care oferă substrat personalității dumneavoastră prin dimensiunile lor neconvenționale, asigurându-se că vă veți întoarce cu drag acasă de fiecare dată. Sau poate vreți să încercați noile soluții pentru marginile piscinelor, fie drepte, fie semirotunde.

70,00 lei250,00 lei

Dale Bradstone Travero Grande

Highlights:

   Cele trei formate supradimensionate ale Dalelor Bradstone Travero Grandereprezintă interpretarea modernă a clasicului. Suprafața texturată creează un spațiu ambiental armonios, cu aspect natural, în timp ce dimensiunile diferite ale dalelor subliniază caracterul individual al acestora.

47,00 lei95,00 lei

Delimitari Bradstone Blue Lias

Highlights:

   Delimitările Bradstone Blue Lias impresionează prin suprafața lor structurată cu nuanțe intense de gri și albastru. Grădina vă va încanta prin perfecta armonie dintre arta pavajelor tradiționale, designul modern, pretențios și rosturile fine dintre ele.

36,00 lei37,00 lei

Delimitari Bradstone Milldale

Highlights:

   Delimitarile Bradstone Milldale lasă loc pentru idei creative, fie că sunt aplicate la marginea gazonului sau a spațiilor cu flori.

Delimitări Bradstone Nordic Maritime

Highlights:

   Delimitările Bradstone Nordic Maritime sunt o apariție fermecătoare datorită infățișării naturale și aspectului erodat al lemnului.

Delimitări Bradstone Old Town

Highlights:

   Cu soluțiile Bradstone Old Town de delimitare a gazonului, a stratului de flori, sau a aleilor – puteți sublinia anumite zone din gradina dumneavoastră. Culorile calde și asemanarea cu gresia naturală fac din aceste delimitări o soluție de amenajare estetică și practică – formează un tot unitar.

Delimitări Bradstone Travero

Highlights:

   Suprafața armonios structurată a Delimitărilor Bradstone Travero conferă casei un aer special. Sistemele de zidărie Bradstone Travero oferă nenumărate posibilități de amenajare, fie ca zid de consolidare, fie ca zid decorativ sau ca delimitare a terenului, de asemenea puteți integra și treptele cu marginile rotunjite pentru o amenajare armonioasă a grădinii.

Gard Bradstone Argento

Highlights:

   Sistemul exclusiv de ziduri Bradstone Argento este pus în valoare de liniile fine gri-argintiu în stil travertin. Mulțumită elementelor diversificate, acesta oferă multiple opțiuni de punere în operă, atât pe suprafețele din jurul casei, cât și în grădină. Ideile creative de amenajare peisagistică nu vor cunoaşte limite cu multitudinea de posibilităţi de amenajare oferită de această gamă.

30,00 lei138,00 lei

Gard Bradstone Madoc

Highlights:

   Evocând epoca medievală atât prin coloristica cât și prin aspectul neregulat, Bradstone Madoc este o soluție de amenajare clasică, dar și modernă. Cu ușurință pot fi amenajate zonele cu umiditate ridicată, suprafață structurată reducând riscul alunecărilor. Atât pentru romantici cât și pentru cei pragmatici, Bradstone Madoc poate oferi numeroase posibilități de amenajare.

18,00 lei35,00 lei

Gard Bradstone Milldale

Highlights:

   Bradstone Milldale este soluția pentru cei inventivi care cauta soluții inedite de amenajare. Fie că vă doriți sa terasați, să delimitai sau să decorați, Milldale este combinația potrivită. Vă puteți crea propria grădină victoriană, dacă faceți terasarea în cascade și amenajați oaze de vegetație. Aspectul de piatră naturală completează funcționalitatea sistemelor de garduri Milldale cu esteticul.

24,00 lei125,00 lei

Gard Bradstone Mountain Block

Highlights:

   Zidurile Mountain Block sunt rezistente la îngheț și strălucesc fin sub razele soarelui, astfel că vor fi întotdeauna un punct de atracție al amenajării exterioare. Ele evidențiază efecte estetice deosebite impunând cu delicatețe o atmosferă de relaxare. O alegere pentru o gradină vie, ce își spune povestea deschis, prin culori calde și zone inspiraționale.

22,00 lei53,00 lei

Sistem Placare Decorativă Bradstone Old Town

Highlights:

   Plăcile decorative Bradstone Old Town imită prin design aspectul veritabil al zidurilor din piatră naturală. Elementele individuale se găsesc în pachete mixte de bază în diferite înălțimi și lungimi pentru a crea un spațiu ambiental cu aspect natural și pentru a asigura nenumărate posibilități de montare. Disponibile în două culori, se combină perfect cu dalele Old Town.

219,00 lei235,00 lei

Trepte Bradstone Blue Lias

Highlights:

   Combinaţia ideală pentru dalele Bradstone Blue Lias, treptele Blue Lias creează un aspect armonios şi stilizat în condiţii de siguranţă.

Trepte Bradstone Travero

Highlights:

   Suprafața armonios structurată a Treptelor Bradstone Travero conferă casei dumneavoastră un aer special. Sistemele de zidărie Bradstone Travero oferă nenumărate posibilități de amenajare, fie ca zid de consolidare, fie ca zid decorativ sau ca delimitare a terenului, de asemenea puteți integra și treptele cu marginile rotunjite pentru o amenajare armonioasă a grădinii dumneavoastră.

282,00 lei286,00 lei
Scroll To Top
Close
Close
Magazin
Filtre
0 Favorite
0 Coș
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping