Product Tag: Bradstone Old Town

Bradstone Old Town

Showing all 3 results

Show:
Filter

Delimitări Bradstone Old Town

Highlights:

   Cu soluțiile Bradstone Old Town de delimitare a gazonului, a stratului de flori, sau a aleilor – puteți sublinia anumite zone din gradina dumneavoastră. Culorile calde și asemanarea cu gresia naturală fac din aceste delimitări o soluție de amenajare estetică și practică – formează un tot unitar.

Sistem Placare Decorativă Bradstone Old Town

Highlights:

   Plăcile decorative Bradstone Old Town imită prin design aspectul veritabil al zidurilor din piatră naturală. Elementele individuale se găsesc în pachete mixte de bază în diferite înălțimi și lungimi pentru a crea un spațiu ambiental cu aspect natural și pentru a asigura nenumărate posibilități de montare. Disponibile în două culori, se combină perfect cu dalele Old Town.

219,00 lei235,00 lei

Trepte Bradstone Old Town

Highlights:

   Atmosfera și strălucire. Sistemele Bradstone Old Town vă aduc soarele mediteranean acasă. Suprafețele, marginile neregulate și nuanțele calde subliniaza caracterul natural al acestei colecții. Diferitele dimensiuni ale dalelor precum și treptele în același stil asigură opțiuni nelimitate de combinație. Descoperiți o lume a amenajării armonioase.

Scroll To Top
Close
Close
Magazin
Filtre
0 Favorite
0 Coș
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping