Product Tag: ARTE

ARTE

Showing all 2 results

Show:
Filter

Dale ARTE Arc de Cerc

Highlights:

   Dalele ARTE Arc de Cerc sunt o soluție de amenajare deosebită, pentru cei care apreciază tradiția și se bucură de beneficiile tehnologiei avansate. Fie ca veți privi răsăritul de pe terasa ori apusul din gradină, colecția Arte vă asigură un cadru admirabil și o atmosferă romantică.

117,00 lei150,00 lei 15% Off

Pavaj ARTE Arc de Cerc

Highlights:

   Colecția ARTE Arc de Cerc se remarcă prin manieră originală de îmbinare a tehnicilor moderne cu liniile tradiționale și o nuanță discretă a trecerii timpului, completând perfect o clădire istorică sau realizând un contrast de efect într-un spaţiu modern. Pavajul ARTE Arc de Cerc este soluția optimă de amenajare ce beneficiază de rezistența sporită datorată sistemului Einstein®.

Pe lângă beneficiul estetic, ARTE – Pavaj Arc de Cerc oferă un design atractiv oricărui tip de amenajare. Arcul de Cerc este format din zece piese diferite, montajul fiind simplu și la îndemână. Impresia la prima vedere este că sunt mai multe pavaje individuale, arcul de cerc, de fapt, se compune dinzece piese diferite şi din acest motiv este foarte uşor de montat.

124,00 lei150,00 lei 15% Off
Scroll To Top
Close
Close
Magazin
Filtre
0 Favorite
0 Coș
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping